3D tegninger til dit behov

Uanset om der et tale om Nybyg, tilbygning eller en renovering, så kan 3D tegninger være en rigtig god ide. Det skyldes at illustrering via 3D tegninger giver en bedre forståelse for det samlede indtryk

Hos os udfører vores dygtige 3D specialister tegninger ud fra jeres konkrete behov. Om det kræver at vi kommer ud og måler boligen op, i måske selv har målfaste tegninger eller i ønsker en illustration ud fra en ide og dermed ønsker et kaffemøde, så kan det hele lade sig gøre. Nogle gange vil det være sammen med en byggerådgiver. Alt sammen uden det bliver dyrere for dig.

Du som bygherre er dermed sikret det bedst mulige udgangspunkt for dit projekt.

HVORFOR 3D TEGNINGER?

Korrekte tegninger og illustrationer kan være med til at sikre dig det bedste resultat.

HAR DU STYR PÅ DET?

Kan du med sikkerhed vide hvordan projektet kommer til at se ud, uden de korrekte illustrationer og tegninger? Kan du gennemskue det? Har du tænkte alle faldgruber og muligheder igennem, således, at dit projekt nu også bliver som forventet? 3D tegninger kan hjælpe med dette!

HVAD KOSTER DET?

3D tegninger behøver ikke at være et fordyrende led. Det afhænger meget af dit behov.

TØR DU LADE VÆRRE?

3D tegninger er naturligvis ikke gratis. Men hvad kan det komme til at koste dig, hvis udførelsen ikke svarede til forventningerne eller ønskerne? Kontakt Byggekontrol i dag på 51 35 35 35 eller benyt formularen.

  NAVN

  E-MAIL

  TELEFON (HUSK!)

  EMNE

  BESKED

  KONTAKTES FRA KL.

  ØKONOMISKE FORHOLD

  RISIKO UDEN PROJEKTSTYRING
  SAMLET OMKOSTNING TIL PROJEKTSTYRING
  SIKKERHED MED PROJEKTSTYRING 95%

  100% sikkerhed kan ikke opnås, da der tages forbehold for uforudsigelige hændelser. Herunder hændelser hos bygherre eller entreprenører.

  PROJEKT FASER

  • IDE FASEN
  • UDBUDS FASEN
  • TILBUDS FASEN
  • BYGGE FASEN
  • AFSLUTNINGS FASEN
  • ANDET
  LÆS MERE

  SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

  ByggeKontrol.dk tilbyder skræddersyede løsninger, som passer til netop dit byggeprojekt. Vi kommer gerne til et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan gennemgå ønsker og krav, således at du efterfølgende har nemmere ved at tage den rette beslutning. Både fagteknisk og økonomisk.

  Kontakt os i dag!

  CREATIVE LØSNINGER, DESIGN & UDGANGSPUNKT

  Arkitekter skal være kreative, innovative og omstillingsparate, uden at give køb på den sunde fornuft. Dette er et af Byggekontrols mærkepunkter for arkitekter.

  FØR BILLEDE

  3D ILLUSTRATION

  OVERBLIK