Arkitekter er ofte en nødvendighed!

Brugen af arkitekter bør ofte være en del af en større renovering eller byggeri. Arkitekter er derfor en del af vores daglige forretningsområde, hvor byggerådgiver og arkitekt koordinere og samarbejder om implementering af bygherres ønsker.

Hos os udfører arkitekten plantegninger og ideprocessen (sammen med byggerådgiveren & bygherre), hvorefter byggerådgivningen og byggestyringen udføres af en byggerådgiver. Alt sammen uden det bliver dyrere for dig.

OBS!!! Som noget nyt tilbyder vi nu også Bygge-Design til vore kunder. Bygge-Design handler om at illustrere, hvordan et givent byggeri, renovering eller tilbygning kan komme til at se ud. Der er tale om billedredigering på et højere plan.

Du som bygherre er dermed sikret det bedst mulige udgangspunkt for dit byggeri.

HVORFOR EN ARKITEKT?

Har du et større projekt, kan en arkitekt hjælpe dig godt på vej. De korrekte tegninger og ideer kan give dig overblik og struktur.

HAR DU STYR PÅ DET?

Tør du tage udgangspunkt i bygningens gamle plantegninger? Kan du gennemskue det? Har du tænkt hele projektet igennem fra A-Å eller er der noget du har overset? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak!

HVAD KOSTER DET?

En arkitekt er ofte et meget dyrt led. For at spare dig penge, har vi valgt at lade det være en integreret del af vores forretning.

TØR DU LADE VÆRRE?

En arkitekt er ikke gratis. Men hvad kan det komme til at koste dig, hvis i har overset noget, hvis den eksisterende plantegninger er forkert eller hvis overblikket ryger midt i byggeprocessen? Kontakt os i dag!

  NAVN

  E-MAIL

  TELEFON (HUSK!)

  EMNE

  BESKED

  KONTAKTES FRA KL.

  ØKONOMISKE FORHOLD

  RISIKO UDEN PROJEKTSTYRING
  SAMLET OMKOSTNING TIL PROJEKTSTYRING
  SIKKERHED MED PROJEKTSTYRING 95%

  100% sikkerhed kan ikke opnås, da der tages forbehold for uforudsigelige hændelser. Herunder hændelser hos bygherre eller entreprenører.

  PROJEKT FASER

  • IDE FASEN
  • UDBUDS FASEN
  • TILBUDS FASEN
  • BYGGE FASEN
  • AFSLUTNINGS FASEN
  • ANDET
  LÆS MERE

  SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

  ByggeKontrol.dk tilbyder skræddersyede løsninger, som passer til netop dit byggeprojekt. Vi kommer gerne til et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan gennemgå ønsker og krav, således at du efterfølgende har nemmere ved at tage den rette beslutning. Både fagteknisk og økonomisk.

  Kontakt os i dag!

  CREATIVE LØSNINGER, DESIGN & UDGANGSPUNKT

  Arkitekter skal være kreative, innovative og omstillingsparate, uden at give køb på den sunde fornuft. Dette er et af Byggekontrols mærkepunkter for arkitekter.

  FACADE SKITSER

  FACADE OPBYGNING

  PLANTEGNINGER