Bygge-Design, for dig der vil være på den sikre side!

Som et led i den service vi tilbyder, har vi nogle dygtige designere siddende, som kan hjælpe med at illustrere både lette og komplekse Bygge-design opgaver. Dette kan gøres som en del af jeres komplette løsning hos os, eller som en separat del.

Arbejdet bliver hovedsageligt udarbejdet i Photoshop CS, i samarbejde med bygherre og byggerådgiver. Dette giver det mest komplette udgangspunkt og resultatet bliver lagt i en Dropbox mappe som altid er til rådighed for dig som kunde hos os.

Dermed er du sikret den bedst mulige løsning for dit resultatet af din renovering, tilbygning eller nybyg.

HVORFOR BYGGE-DESIGN?

Såfremt du gerne vil være på den sikre side omkring dit byggeri, så er vores Bygge-Design løsninger måske noget for dig.Har du et større projekt, kan en arkitekt hjælpe dig godt på vej. De korrekte tegninger og ideer kan give dig overblik og struktur.

KAN DU SE DET FOR DIG?

Tør du tage chancen, uden at kende det endelige resultat? Kan du gennemskue det? Kender du alle detaljerne på forhånd og kender du konsekvensen såfremt du tager fejl?

HVAD ER PRISEN?

Prisen på at få udarbejdet Bygge-Design variere alt efter opgavens størrelse og kompleksitet. Sammen afstemmer vi forventninger og du modtager herefter et tilbud.

TØR DU TAGE CHANCEN?

Omkostningerne forbundet med Bygge-Design er en meget lille det af en komplet opgave. Derfor kan det ofte være en rigtig god investering, da mangel på samme kan resultere i forkerte resultater. Kontakt os i dag!

  NAVN

  E-MAIL

  TELEFON (HUSK!)

  EMNE

  BESKED

  KONTAKTES FRA KL.

  ØKONOMISKE FORHOLD

  RISIKO UDEN BYGGE-DESIGN
  SAMLET OMKOSTNING FOR BYGGE-DESIGN
  SIKKERHED MED BYGGE-DESIGN 95%

  Ved at benytte vores design services sikre du dig mod, at resultatet ender et andet sted end forventet.

  FASER

  • FORVENTNINGS-MØDE
  • UDVIKLING
  • ILLUSTRATIONS-MØDE/TELEFON
  • RETTELSER
  • AFLEVERING I DROPBOX
  • ANDET
  LÆS MERE

  SKRÆDDERSYEDE DESIGNS

  ByggeKontrol.dk tilbyder skræddersyede design-løsninger for netop dit projekt. Både vores byggerådgiver samt en designer vil hjælpe dig igennem processen, for det mest optimale resultat for dit projekt.

  Kontakt os i dag!

  CREATIVE FACADE ILLUSTRATIONER

  Vores designere hjælper din med at opnå præcis det mål og ønsker du måtte have til din facaderenovering

  ILLUSTRATIONER AF TILBYGNINGER OG BYGGERIER