Byggekontrol for din sikkerheds skyld

Vil du have kontrol over dit byggeri? Hos Byggekontrol har vi mange års erfaring med netop kontrol af byggerier indenfor alle aspekter af faget.span>

Byggekontrol er mere en bare kontrol. Det handler også om sparing omkring dit konkrete projekt, ideudveksling, økonomisk overskuelighed samt mange andre aspekter.

Vi kan hjælpe dig med at komme helskindet igennem og gøre det til en behagelig oplevelse.

HVORFOR BYGGEKONTROL?

Når man skal udfører byggekontrol, så handler det om at have tiden, overskud, overblik, kompetencerne og roen til at udføre de nødvendige opgaver.

KONTROL GIVER SIKKERHED!

Byggekontrol er hvad vi lever af. Vi er bedst når vi har mange bolde i luften, og vi sætter en ære i at du som bygherre, kan læne dig tilbage og føle du er i gode hænder.

HVOR KOSTER BYGGEKONTROL?

Vores priser kan være meget varierende. Ofte er der tale om 5-10% af den samlede entreprisesum, alt afhængig af størrelse og kompleksitet.

HVOR STÅR ALENE?

Omkostningerne ved fejl kan være fatale i det øjeblik uheldet er ude. Kommunikation er vital for ethvert byggeri, uanset størrelse. Det er bla. her vi kan hjælpe dig.

  NAVN

  E-MAIL

  TELEFON (HUSK!)

  EMNE

  BESKED

  KONTAKTES FRA KL.

  ØKONOMISKE FORHOLD

  RISIKO UDEN PROJEKTSTYRING
  SAMLET OMKOSTNING TIL PROJEKTSTYRING
  SIKKERHED MED PROJEKTSTYRING 95%

  100% sikkerhed kan ikke opnås, da der tages forbehold for uforudsigelige hændelser. Herunder hændelser hos bygherre samt entreprenører.

  KONTROL FASER

  • IDE FASEN
  • UDBUDS FASEN
  • TILBUDS FASEN
  • BYGGE FASEN
  • AFSLUTNINGS FASEN
  • ANDET
  Læs mere

  SKRÆDDERSY SELV DIN LØSNING

  ByggeKontrol.dk tilbyder skræddersyede løsninger, som passer til netop dit byggeprojekt. Vi kommer gerne til et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan gennemgå ønsker og krav, således at du efterfølgende har nemmere ved at tage den rette beslutning. Både fagteknisk og økonomisk.

  Kontakt os i dag!

  TAG KONTROL OVER DIT BYGGEPROJEKT!

  Benyt Byggekontrol uanset hvilken fase du befinder dig i. Vi står klar til at hjælpe dig og rede eventuelle tråde ud du måtte have.