Byggerådgivning hele vejen rundt

Hos os får du byggerådgivning hele vejen, når du skal bygge eller renovere. Vi har mange års erfaring indenfor byggebranchen og kan stå til rådighed i alle faser.

Når du benytter os som tovholder på dit projekt, så sikrer du ikke kun at opgaven bliver udført korrekt, men også at de juridiske og økonomiske aspekter bliver overholdt.

Vi hjælper dig med generel byggerådgivning, byggekontrakter, kvalitetssikring (KS), byggemøder, økonomi, afleveringsforretning, tidsplaner, arkitekter mv.

NYHED! Bygge-Design er en ny ydelse som kan tilkøbes. Bygge-Design handler om en illustration af din byggesag, som giver dig det bedste udgangspunkt for det endelige resultat.

HVORFOR BYGGERÅDGIVNING?

Har du et større projekt, hvor der skal flere faggrupper ind over? Har økonomien i opgave en betydelig størrelse for dig? .

FOR DIN EGEN SIKKERHED!

Ved at benytte os som din personlige byggerådgiver, sikrer du at din opgave bliver udført ud fra dine egne ønsker. Din økonomi er sikret kva vores erfaring med AB92, bygningsregulativer og lovgivning. Og så selvfølgelig faglige erfaring.

HVOR MEGET KOSTER DET?

En byggerådgiver er som udgangspunkt en procentdel af det samlede byggeri's omkostninger, og kan variere fra 8% til 15%. Men lige så ofte opvejes dette af de besparelser der medfølger.

TØR DU STÅ ALENE?

Men hvad kan omkostningen løbe op i såfremt du ikke benytter en kompetent byggerådgiver? En byggesag der går skævt kan blive en økonomisk og tidsmæssig belastning.

  NAVN

  E-MAIL

  TELEFON (HUSK!)

  EMNE

  BESKED

  KONTAKTES FRA KL.

  ØKONOMISKE FORHOLD

  RISIKO UDEN PROJEKTSTYRING
  SAMLET OMKOSTNING TIL PROJEKTSTYRING
  SIKKERHED MED PROJEKTSTYRING 95%

  100% sikkerhed kan ikke opnås, da der tages forbehold for uforudsigelige hændelser. Herunder hændelser hos bygherre eller entreprenører.

  PROJEKT FASER

  • IDE FASEN
  • UDBUDS FASEN
  • TILBUDS FASEN
  • BYGGE FASEN
  • AFSLUTNINGS FASEN
  • ANDET
  LÆS MERE

  SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

  ByggeKontrol.dk tilbyder skræddersyede løsninger, som passer til netop dit byggeprojekt. Vi kommer gerne til et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan gennemgå ønsker og krav, således at du efterfølgende har nemmere ved at tage den rette beslutning. Både fagteknisk og økonomisk.

  Kontakt os i dag!

  PROJEKTLØSNINGER FOR ALLE!

  Vi stræber selvfølgelig efter at lave den allerbedste løsning for netop dit projekt. Byggerådgivning og projektstyring er vores specialitet og du vil allerede ved første møde, føle dig i gode hænder hos os.