FÅ EN PROFESSIONEL BYGGESAGKYNDIG?

Uanset om der er tale om en 1 eller 5 års gennemgang af et byggeri/renovering, så er en byggesagkyndig et absolut must.

En byggesagkyndig hos os, har mange års erfaring med gennemgang af byggerier og renovationer af bygninger, og giver dig det bedst mulige udgangspunkt for at finde eventuelle fejl og mangler.

Vi gennemgår projektet systematisk, således, at du/i ikke behøver tage jer af kontakten til entreprenøren/forsikringen mv. Dette kan vi med vores erfaring indenfor byggerådgivning mv.

Vores Arkitekter kan ligeledes stå til rådighed, såfremt du har spørgsmål omkring eventuelle ændringer efterfølgende mv.

TID TIL 1 & 5 ÅRS GENNEMSYN?

Er det tid til jeres 1 eller 5 års gennemsyn, så er en byggesagkyndig det i skal benytte!

FOR DIN EGEN SIKKERHED!

En kompetent byggesagkyndig sikre jer som kunde, når et byggeri/renovation er foretaget. Vi gennemgår jeres bygning fra A-Z, så eventuelle fejl gennemgås og belyses.

SYN & SKØN

Et syn & skøn af jeres bolig/ejendom kan være en rigtig god ide, såfremt i skal købe/sælge eller står overfor en renovering.

TØR DU STÅ ALENE?

En byggesagkyndig kan bistå retten og partnerne med at synliggøre eventuelle fejl og mangler iht. en given opgave/renovering/byggeri. Både hvad angår praktiske forhold og kommunikationen.

FORSIKRINGS- SAGER

En byggesagkyndig kan hjælpe med selve gennemsynet af boligen samt kommunikationen med forsikringen.

HVORFOR BENYTTE EN BYGGESAGKYNDIG?

Forsikringssager kan være lange og trælse. En byggesagkyndig kan oftest være et godt alternativ til, selv at stå for udredelsen, da den tekniske erfaring hos en byggesagkyndig ofte er højere.

  NAVN

  E-MAIL

  TELEFON (HUSK!)

  EMNE

  BESKED

  KONTAKTES FRA KL.

  EN BYGGESAGKYNDIG KAN GØRE EN VERDEN TIL FORSKEL

  Uanset om din opgave er stor/lille eller midt imellem, så står vores byggesagkyndige klar til at hjælpe dig.

  PROJEKTLØSNINGER FOR ALLE!

  Vi stræber selvfølgelig efter at lave den allerbedste løsning for netop dit projekt. Byggerådgivning og projektstyring er vores specialitet og du vil allerede ved første møde, føle dig i gode hænder hos os.