Byggestyring er essentiel for din byggeopgave

Des større byggeopgave, des mere essentiel er byggestyring. Det samme kan siges om kopleksitet, antal faggrupper involveret, samt den økonomiske størrelse.

Det er her Byggekontrol kommer ind i billedet. Vi varetager alle aspekter af et byggeri/renovering. Lige fra projektering til afleveresforretning og alt derimellem.

Udover hjælp til byggestyring, får du ligeledes en sparingspartner til din opgave. Vi har mange års erfaring med byggestyring og vi ved hvor vigtigt det er, at kunne have mange bolde i luften samtidigt.

HVORFOR BYGGEKONTROL?

Når man skal udfører byggekontrol, så handler det om at have tiden, overskud, overblik, kompetencerne og roen til at udføre de nødvendige opgaver.

KONTROL GIVER SIKKERHED!

Byggekontrol er hvad vi lever af. Vi er bedst når vi har mange bolde i luften, og vi sætter en ære i, at du som bygherre, kan læne dig tilbage og føle du er i gode hænder.

HVOR KOSTER BYGGEKONTROL?

Vores priser kan være meget varierende. Ofte er der tale om 5-10% af den samlede entreprisesum, alt afhængig af størrelse og kompleksitet.

HVOR STÅR ALENE?

Omkostningerne ved fejl kan være fatale i det øjeblik uheldet er ude. Kommunikation er vital for ethvert byggeri, uanset størrelse. Det er bla. her vi kan hjælpe dig.

  NAVN

  E-MAIL

  TELEFON (HUSK!)

  EMNE

  BESKED

  KONTAKTES FRA KL.

  ØKONOMIEN I BYGGESTYRING

  RISIKO UDEN PROJEKTSTYRING
  SAMLET OMKOSTNING TIL PROJEKTSTYRING
  SIKKERHED MED PROJEKTSTYRING 95%

  100% sikkerhed kan ikke opnås, da der tages forbehold for uforudsigelige hændelser. Herunder hændelser hos bygherre samt entreprenører.

  STYRINGS FASER

  • IDE FASEN
  • UDBUDS FASEN
  • TILBUDS FASEN
  • BYGGE FASEN
  • AFSLUTNINGS FASEN
  • ANDET
  Læs mere

  BYGGESTYRING HVOR BEHOVET OPSTÅR

  ByggeKontrol.dk tilbyder skræddersyede løsninger, som passer til netop dit byggeprojekt. Vi kommer gerne til et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan gennemgå ønsker og krav, således at du efterfølgende har nemmere ved at tage den rette beslutning. Både fagteknisk og økonomisk.

  Kontakt os i dag!

  FÅ KONTROL OVER DIN BYGGESTYRING!

  Benyt Byggekontrol til at styrer dit projekt helt igennem fra A-Å. Vi har erfaringen, midlerne og know-how!