Få hjælp til byggetilladelser

En byggetilladelse hos myndighederne kan være en tung og trættende affære. Byggereglerne ændret i 2018, således, at de kræver flere oplysninger samt en vis mængde know-how, når der skal søges om byggetilladelse

Når Byggekontrol varetager din byggetilladelse , så sikre du ikke kun at du får byggetilladelsen, men også at den er korrekt, overholder standarder og at den er forsvarlig.

Vi hjælper dig fra A-Z og holder kommunikationen hele vejen igennem projektet. Har du brug for yderligere hjælp til selv udførelsen ect. så hjælper vi naturligvis også med det. mv.

HVORFOR EN BYGGERÅDGIVNINGER?

En Byggerådgiver har de nødvendige kompetencer og forbindelser til at udfører en byggetilladelse fra A-Z. Det er den hurtigste og nemmeste vej til at komme igang.

FOR DIN EGEN SIKKERHED!

Myndighederne har en tindens til at afvise godkendelser helt uden grund. De er ofte tunge at danse med, specielt hvis man ikke kender de forskellige fagudtryk. Vi tager ansvaret for en korrekt udført byggetilladelse, så du kan komme videre med dit projekt.

HVOR MEGET KOSTER ET KOMPLET PROJEKT?

En byggerådgiver er som udgangspunkt en procentdel af det samlede byggeri's omkostninger, og kan variere fra 8% til 15%. Men lige så ofte opvejes dette af de besparelser der medfølger.

TØR DU STÅ ALENE?

Men hvad kan omkostningen løbe op i såfremt du ikke benytter en kompetent byggerådgiver? En byggesag der går skævt kan blive en økonomisk og tidsmæssig belastning.

  NAVN

  E-MAIL

  TELEFON (HUSK!)

  EMNE

  BESKED

  KONTAKTES FRA KL.

  PRIS PÅ BYGGETILLADELSE

  Prisen kan variere afhængig af størrelse og kompleksitet, men ligger omkring 6.000,00 kr. inkl. moms.

  Merpris kan b.la. være for:

  – Tegninger/skitser
  – Jordbundsprøver
  – Nabohøringer
  – Lokalplaner

  ØKONOMISKE FORHOLD

  RISIKO UDEN PROJEKTSTYRING
  SAMLET OMKOSTNING TIL PROJEKTSTYRING
  SIKKERHED MED PROJEKTSTYRING 95%

  100% sikkerhed kan ikke opnås, da der tages forbehold for uforudsigelige hændelser. Herunder hændelser hos bygherre eller entreprenører.

  SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

  ByggeKontrol.dk tilbyder skræddersyede løsninger, som passer til netop dit byggeprojekt. Vi kommer gerne til et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan gennemgå ønsker og krav, således at du efterfølgende har nemmere ved at tage den rette beslutning. Både fagteknisk og økonomisk.

  Kontakt os i dag!

  PROJEKTLØSNINGER FOR ALLE!

  Vi stræber selvfølgelig efter at lave den allerbedste løsning for netop dit projekt. Byggerådgivning og projektstyring er vores specialitet og du vil allerede ved første møde, føle dig i gode hænder hos os.